Нови 

Диагностика на камион на място в София

Когато става въпрос за автомобил, фирмите предлагащи автодиагностика, са много, особено в град като любимата ни столица. Но какво става, ако трябва да извършим процедурата с камион?

Ако сте собственик на транспортна фирма и имате нужда от автодиагностика, можете да се доверите на услугите на Топ Диагностика, защото фирмата предлага диагностика на камион на място в София. Фирмата обслужва също така коли, бусове, джипове и всякакви превозни средства. Още по-хубаво е, че услугата се предлага и за околностите на София, тъй като разбираемо камионите не нощуват пред входа на блока ви. Единственото условие е камионът да е произведен след 1996 година.

За да си запишете час за посещение в удобен за вас ден, трябва само да се обадите във фирмата, а обучените й служители ще дойдат навреме, за да се погрижат за вашата техника. Автодиагностиката включва използването на професионална техника и софтуер за прочитане на данните от всички модули на камиона, както и проследяването на двигателя, оборотите, въздуха и цилиндрите, а времето, което ще ви отнеме съвсем не може да се сравнява с висенето на камиона в сервизи и придвижването му в двете посоки. Цените на предлаганите услуги са съвсем приемливи, а фирмата е една от наложилите се на пазара със своята коректност и професионализъм. Всичко това означава, че спокойно можете да доверите на Топ Диагностика грижата за автомобилни парк, дори когато той включва камиони и бусове.

При заявка за ден и час е важно да съобщите марката и модела, както и да опишете точно проблема, тъй като той може да е механичен, а не софтуерен. След това екипът на фирмата ще ви посети в уговорения ден и час, за да извърши автодиагностиката на място, като ще открие и съответно изтрие грешките във всички модули, а от вас се изисква само да осигурите достъп до камиона и да заредите предварително акумулатора му.

автодиагностика

Related posts

Leave a Comment