Семейни 

О Скъпи

Сара Хътингър (Дженифър Анистън) е в паника! Приела е да се омъжи за приятеля си Джеф (Марк Ръфало), но се страхува да направи толкова сериозна крачка в живота си. Междувременно, сестра й Ани (Мена Сувари) организира сватбата си с тенис партньора си и живеещата щастливо в Ню Йорк Сара трябва да се върне в родната Пасадена, Калифорния, и… да прекара известно време със семейството си. Доста неприятно, имайки предвид, че тя винаги е била черната овца и не се разбира особено с роднините си. Не че не обича баща си и сестра си, просто не може да се примири с техния спокойно-скучен начин на живот в предградията и до смърт се страхува от това, че някой ден може да й се наложи да заживее, като тях.

Единственото, което прави визитата й поносима, е саркастичната й баба Катрин (Шърли МакЛейн), която разказва на Сара интригуваща история как майка й e забягнала с мистериозен мъж дни преди сватбата с баща й. Странно, но точно по същото време в Пасадена хората говорят за момиче, което е избягало от сватбата си с мъж преди това съблазнен от майка й. Слухът се превръща в книга, а книгата във филм… Така по средата на приготовленията за сватбата на сестра си, Сара неистово търси копие на филма “Абсолвентът” от 1967 г., тъй като вярва, че е вдъхновен от историята на нейното семейство – тя мисли, че Катрин е майката на избягалата булка, а майка й е самата булка, забягнала с истинската си любов. Но тогава, кой е мистериозният мъж?

Сара набързо изпраща Джеф обратно в Ню Йорк и заминава за Сан Франциско да се срещне със заподозрения – бивш съученик на майка й на име Бо Бъроус (Кевин Костнър), известен милиардер. Оказва се обаче, че Бо не само не й е баща, но е и някой, към когото тя започва да изпитва чувства. Срещата й с него е приключението, което тя цял живот е търсила, но вместо да я освободи, то само затваря кръга и я отвежда отново до семейството й, което тя неизбежно трябва да опознае, за да успее да разбере и самата себе си…

Related posts

Leave a Comment