Семейни 

7 филма с Джулия Робъртс, които трябва да гледате

Какви асоциации правите, като чуете името Джулия Робърс? Кое е първото нещо, за което се сещате? Най-вероятно е емблематичният филм „Хубава жена“, в който тя си партнира с енигматичния актьор Ричърд Гиър?

Несъмнено „Хубава жена“ е филмов хит, който ще остане в сърцата на милиони зрители, a емблематичната песен от филма също ще бъде актуална още много десетилетия. Красивата и с невероятно женствено излъчване актриса е всепризната по целия свят, благодарение на превъзходната си актьорска игра и интересната си физическа красота. Всеки филм с нейно участие придобива специфичен ореол, който изпълва зрителите с искрен интерес.

В настоящата статия ще ви представим накратко 7 страхотни филма с Джулия Робърс, които определено трябва да гледате, ако все още не сте го направили.

Хубава жена“

На първо място, разбира се, е емблематичната лента за романтичната любов и изпепеляващата страст между героите на Ричард Гиър и Джулия Робърс. „Хубава жена“, е 90-арският филм за една почти съвременна Пепеляшка, в който 24-каратовата усмивка на красивата актриса ще ви спечели със сигурност.

Да спиш с врага“

В този трилър хубавата Джулия изпълнява драматичната роля на жена, която е тормозена психически и физически от своя съпруг. Във филма актрисата изпълнява дълбоко психологическа роля, с която изразява силния драматизъм, на който са способни само най-талантливите в актьорската професия.

Сватбата на най-добрия ми приятел“

В комедията “Сватбата на най-добрия ми приятел” ролята на Джулия е изпълнена с множество комични моменти. Тази филмова продукция завършва с емблематичната фраза, че винаги ще има танци. Ако си търсите нещо разтоварващо за гледане, определено това е лентата, на която можете да обърнете внимание.

Ерин Брокович“

В този биографичен филм знаменитата актриса изпълнява ролята на жена, която преодолява трудности в различни аспекти на живота. Джулия Робъртс влиза безупречно в образа на самотната майка Ерин, която трябва сама да поеме грижите за своите три деца.

Нотинг Хил“

Нотинг Хил“ е комедия с романтичен привкус, която създава приятни емоции у зрителя. Джулия Робърс изпълнява ролята на известна актриса, която случайно се запознава със собственик на книжарница и между тях пламва истинска и страстна любов.

Мистична пица“

В „Мистична пица“ актрисата изпълнява ролята на жена, която работи в пицария и мечтае да стане неин собственик. В този филм може да видите Джулия Робърс в целия ѝ блясък от младостта и да си я припомните с прекрасната буйна къдрава коса от 1988 година.

Яж, моли се и обичай“

Завършваме филмовия си списък с „Яж, моли се и обичай“, в който се говори за кръстопътите в човешкия живот и преоткриването на самия себе си, на своите собствени мисли и чувства. С много упоритост героинята постига цялостна вътрешна хармония, пътувайки до три забележителни места: Италия, Индия и Индонезия.

Related posts

Leave a Comment