Семейни 

Четири кулинарни филма, които не бива да гледате гладни

Ако сте любители на кулинарията и вкусното хапване, задължително трябва да гледате филмите, който сме ви подбрали. Те са страхотни, така че заредете се с любимата ви храна и необходимото количество прибори и за хранене и сядайте пред телевизора! Гарантираме ви, че дълго време няма да откъснете очи от него.

Кухня за храна“ (2013 година)

Започваме с филма, носител на множество фестивални награди, който ни отвежда в мистичния свят на далечна Индия – „Кухня за храна“. Лентата е история за малките радости в живота, на които трябва да се обръща повече внимание. Главните герои Ила и Саажан се запознават след една грешно доставена кутия с храна. Разменят си тайни бележки в кутииите и не след дълго започват да се борят за сбъдването на общата си мечта.

Повелителят на кухнята” (2015 година)

Втората лента, посветена на храната, която сме решили да ви представим е холивудската продукция Повелителят на кухнята“, в която главен герой е очарователният Брадли Купър. Актьорът, който в живота е любител готвач, приема ролята си твърде сероизно и ни води в кухнята на професионалните шефове, където цари атмосфера на апетитно похапване.

На един черпак разстояние“ (2014 година)

Това е един от най-любимите филми на любителите на вкусното хапване, а мястото, в което ни отвежда е отново Индия. След тежки изпитания младият готвач Хасан Кадам се заселва в малко селце в Южна Франция, където отваря индийски ресторант. Всичко е чудесно, докато собственичката на местния класически френски ресторант Мадам Малори не му обявява война. Следват серия от кулинарни предизвикателства и приключения, които си струва да видите.

Шоколад“ (2000 година)

Жулиет Бинош и дъщеря й Джони откриват магазин за ръчно приготвен шоколад в малко френско селце, чийто морал е разтърсен от какаовото изкушение. Не след дълго животът им се пръвръща в поредица от шоколад, любов, страсти, принципи и похот.

Пожелаваме ви приятно гледане!

Related posts

Leave a Comment