Нови 

Как да разберем дали спирателният кран е за смяна – съвети от Gaudi DS

Интериорните въпроси не са единственото нещо, над което трябва да размишляваме в ролята си на имотни собственици. Правилното функциониране на системите и наличното оборудване е също много важен аспект, който обаче бива и често подценяван. Нека Ви дадем пример. Появява се проблем, свързан със спукана тръба, което неизменно се превръща в сериозна предпоставка за наводнение. В този случай, е нужно да се реагира адекватно и мигновено, за да не се стигне до сериозни последици. 

Ако спирателният кран е дефектирал и е на повече от 15 години, ограничаването на аварията би било невъзможно, а ние на свой ред е добре да се подготвим за сериозни главоболия. Големият разход на вода е също основна предпоставка да се замислим за покупка на нови сферични спирателни кранове, които лесно можете да откриете в онлайн магазин gaudi ds.

Какво налага смяната на спирателния кран

Ако повредата на този компонент е вече факт, трябва незабавно да се заемете с неговата смяна, разглеждайки и различните видове предложения по магазините. След като сте готови с подходящо решение, трябва да извикате и опитни майстори, които да се заемат с монтажа на новия спирателен кран. Основните индикации, че старият е вече за смяна са:

  • Притокът на вода не е правилен;
  • Налице е влага;
  • Нетипично високи сметки за ток;
  • Наводнение, причинено от авария;
  • Сегашният компонент не е сменян повече от 15 г.

Подобен казус не търпи отлагане, защото е напълно вероятно да се стигне и до по-сериозни ситуации, които са още по-трудни за разрешаване. Доверете се на магазин Gaudi и изберете спирателен кран в подходящи размери. 

Как да изберем нов

Ако не сте добре запознати с видовете спирателни кранове, е добре да го направите, за да вземете информирано решение. В Gaudi ще намерите богата гама от модели и размери, които ще Ви позволят да направите наложителните технически подобрения:

  • За мивка;
  • С изпускател;
  • Самозатварящи се;
  • Терморегулиращ вентил и с фотоклетка;
  • Ъглови и др.

И банята би могла да изглежда доста добре пригодена, а наред с това да осигурява и необходимото ниво на сигурност. Погрижете се.

Защо да предпочетем магазин Gaudi

Днешните магазини за оборудване и обзавеждане на бани не са никак малко. И когато дойде време да изберем един единствен, на който изцяло да се доверим, започваме да си задаваме редица въпроси, свързани с бъдещия си избор. Спрете да се питате, а насочете вниманието си към магазин Gaudi. Защо да го правите? Защото само там ще откриете ниски цени, винаги налично разнообразие и страхотно обслужване. Проверете това още сега.

Related posts

Leave a Comment