Други 

Онлайн покупката на секс играчки извежда дискретността до ново измерение

Да говори за сексуалните си фантазии, не всеки може. А това със сигурност са фантазии, които без намесата на секс играчки не биха се осъществили. А за да си купиш нещо подобно, трябва все пак да кажеш на продавач-консултанта какво си търсиш, нали?

Дискретност при закупуването на различни секс играчки, ще намерите в онлайн магазина на Kex.bg. И не само – очаква ви богато разнообразие от сексуални атрибути на достъпни цени.

И тъй като става дума за дилдата, разгледайте множеството предложения, които ще откриете в сайта. Някои от тях са толкова реалистични, че ще ви позволят да се отпуснете напълно още при първото използване. Измежду продуктите ще откриете:

  • Страпон колани с дилдо, което е подходящо както за вагинален, така и за анален секс;
  • Стъклените модели с неповторим дизайн, които са водоустойчиви и могат да бъдат използвани дори под душа;
  • Реалистично на цвят и на вид дилдо, което в самия си край завършва с тестиси и вендуза, а това го прави особено подходящо за употреба с пенис колан;
  • Реалистично двустранно дилдо, което е подходящо да бъде използвано от двамата партньори едновременно, както и за анално и вагинално проникване, тъй като в двата си края е с различна дебелина.

От Kex.bg ще ви съдействат при избора и поръчката, като дискретността от тяхна страна е напълно гарантирана. Онлайн консултантите са наясно, че за голяма част от хората сексът, е една от темите табу и те изпитват неудобство да говорят за нея. Макар и забранена, темата не бива да ви притеснява. Спокойно можете да споделите какви са вашите очаквания, а консултантите ще ви насочат към подходящите за целта продукти. Разгледайте предложенията в сайта и потърсете компетентното им мнение и съвети, които за начинаещите със сигурност ще бъдат полезни.

Related posts

Leave a Comment