Нови 

Съвети за начинаещи играчи

 

Нови сте в спортни залагания? Искате да започнете веднага? Ето нашите съвети, които ще ви помогнат да се впуснете в предизвикателството подготвени.

Всъщност добрата новина е, че не е нужно да знаете толкова много неща. Първите стъпки в залаганията са доста лесни. Стъпките са 5 основни.

Задайте си бюджет. Тази първа стъпка е от изключителна важност. Преди да започнете да залагате на какъвто и да е спорт, помислете много внимателно с колко пари сте готови да се разделите. След това си задайте седмичен или месечен бюджет и се уверете, че се придържате към него.

Имайте предвид, че като начинаещ играч има много голям шанс да загубите. Затова трябва да рискувате пари от бюджета си, които не са предвидени за друго. Вие си решавате с колко да започнете, но ви препоръчваме сумата да е по-малка, независимо от това с какви средства разполагате. Какъв е смисълът да рискувате големи суми, когато все още се обучавате? Можете да имате късмет и да спечелите, но загубата е по-вероятният изход. А загубата на пари може да бъде доста обезсърчаваща, дори ако можете да си я позволите. Разумният подход е да отделите малко средства и да видите как ще потръгнат залаганията ви. След това, след като сте натрупали известен опит, винаги можете да увеличите бюджета си.

Втората стъпка е да решите на какво ще залагате. До преди няколко години можехме да залагаме само на масови събития. Тези дни вече са далеч и сега изглежда, че възможностите за залагания са безкрайни. Бетинг сайтовете предлагат опцията за залагане на почти всеки спорт, който се играе професионално. Все пак не е възможно да заложите на всичко. Съсредоточете се върху залога си. Това решение трябва да вземете преди да заложите. Винаги можете да промените решението си, но е добре да имате първоначална стратегия. Тук няма правилен и грешен отговор и нито един спорт не е категорично по-добър от който и да е друг от гледна точка на залаганията. Ако не сте голям фен на спорта, това може да ви затрудни. Ако е така, експериментирайте с различни събития, за да видите кое ще ви попадне повече.

Направете си регистрация в бетинг сайт. Онлайн залаганията предлагат много предимства пред стандартните опции, а и с интернет всичко се случва по-лесно. Направата на регистрация е много проста. Трябва само да посочите исканите лични данни. Целият процес обикновено може да се случи само за няколко минути. Единствената трудност може би ще бъде да изберете към кой сайт да се присъедините. Ще депозирате реални пари, така че искате да се присъедините към сайт, който е уважаван и надежден, точно какъвто е и Ефбет.

Разучете коефицентите. Те играят много важна роля в спортните залагания и се използват за изчисляване на изплащането от печеливши залагания. Коефицентите показват колко е вероятно даден залог да спечели. Трите формата на коефиценти са десетични, парични и дробни. Докато десетичния бавно се превръща в глобален стандарт, особено онлайн, все още е възможно да срещнете и другите формати.

Пристъпете към залога. Имам много различни спортни залози, от които можете да избирате. Докато сте начинаещ, не е необходимо да знаете всеки тип, а трябва нещата да си възможно най-ясни. Първоначално се предържайте само към простите залагания. Най-известният залог е паричният. Това е залог, на който отбор или отделно лице ще спечели игра, мач или друго събитие. Просто изберете кой е вашият фаворит в играта. Ако той все пак спечели, вашият залог ще спечели. Ще получите изплащане въз основа на съответните коефиценти и колко сте заложили. Ако той не спечели, вашият залог губи. Ще загубите точната сума, която сте заложили.

След като натрупате известен опит в спортните залагания, можете да започнете да разглеждате и други алтернативи. Но се придържайте към наши прости съвети, за да започнете играта по правилния начин.

Related posts

Leave a Comment