Ужаси 

Тъмната кула

След сериозно забавяне, съпътствано от обезкуражаващите отрицателни коментари на хора, имали възможност да видят ранен вариант на рекламни откъси от филма, в началото на месец май най-накрая получихме първия официален трейлър на подготвяната с години, проблематична екранизация на монументалната поредица „Тъмната кула” на Стивън Кинг. За съжаление, крайният резултат беше в съзвучие с всички негативи, за които чухме и за които се притеснявахме.

Най-новите реклами на „Тъмната кула”, които са три телевизионни спота (съдържащи предимно кадри от трейлъра), също не променят „лошия вкус в устата ни” и затова, поне на този етап, сме свели очакванията си до санитарния миниум и си позволяваме само една-единствена трошичка надежда, че самият филм няма да е обиден (както за феновете на книгите на Кинг, така и за обикновените зрители) и ще предложи поне малко забавление и естетическа наслада.

В добавка към телевизионните спотове ви предлагаме да видите два поизостанали плаката, които пропуснахме да ви представим навреме, както и официалния синопсис. Предишните реклами, както и всякакви подробности за целия проект по екранизирането на „Тъмната кула”, може да откриете в новините ни до момента.

Related posts

Leave a Comment