7 типа обувки, които всеки мъж трябва да притежава

 

Обувките играят съществена роля във всеки тоалет. Подходящите обувки могат да изградят или да развалят външния ви вид на всеки. Затова, ако искате да изглеждате стилно, от съществено значение е да имате подходящи обувки под ръка, които да допълват всеки ваш тоалет. И ако си мислите, че многото видове обувките са само за жените, грешите. И мъжката половинка трябва да разполага с добър арсенал от обувки, с които да блесне във всяка ситуация. И не на последно място –инвестирайте в качествени модели, като Ted baker обувки, които ще ви спечелят не само с визия, но и с удобство.       

Ето няколко модела, които е добре да имате в гардероба.

  1. Кожени обувки  Brogue

Въпреки че тя е измислена за носене в дъждовно и влажно време, днес този тип обувки могат да се носят както в ежедневието на бос крак, така и на официални случаи.

  1. Велурени мокасини

Това са изключително удобни обувки, чудесни за ежедневието. Може да се комбинират с къс панталон, с дънки или с чино панталон. Освен това се предлагат в богата гама цветове, което я прави много гъвкава за различни тоалети.

  1. Кожени обувки

Тук говорим за класическите кожени обувки, които са част от официалния гардероб на мъжа. Дори да нямате навика или случаи да носите костюм, те трябва да присъстват във вашия гардероб. 

  1. Маратонки/ кецове

Това са може би най-любимите обувки на всеки мъж. Дори има и такива, които буквално си колекционират всякакви модели, цветове и материи. Високи или ниски, кожени или от плат, днес те са част от всеки casual гардероб, а дори навлизат и все по-смело в официалните тоалети.

  1. Оксфорд

Този модел се характеризира с класическа визия и непреходен стил. Това е моделът на модерния градски мъж и задължителна част от гардероба на всеки, който държи на перфектната си визия.

Related posts

Leave a Comment